מתכון לחמעגון חזה עוף

מתכון לחמעגון חזה עוף – הגרסה הבריאה יותר! מתכון מצוין לארוחת צהריים/ערב משביעה ומזינה! התזונאיות שלנו יצרו את המתכון הזה כחלק מהמתכונים שלנו באפליקציה, מתכון קל ופשוט עם כמות חלבון גדולה שמתאימה לתהליך שלך והכי חשוב מזין, משביע וטעים!

מרכיבים

פיתה כוסמין 99 קלוריות

100 גרם חזה עוף רזה טחון

חצי בצל קצוץ (50 גרם)

עגבנייה חתוכה

שליש פלפל אדום צ'ילי קצוץ

2 שיני שום קצוצות

כף מיץ לימון

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

כף נענע קצוצה

תבלינים: מלח, פלפל, 1/4 כפית קינמון, חצי כפית כמון, כף צנוברים/ כף טחינה מוכנה

הוראות הכנה

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.

מטגנים במחבת בצל, שיני שום קצוצות ופלפל חריף קצוץ כ-3 דקות (ניתן לשמן במעט ספריי שמן)

מוסיפים את החזה עוף הטחון ומטגנים עד להשחמה מלאה של הבשר.

מוסיפים מלח, פלפל, קינמון וכמון, מיץ לימון, קוביות עגבנייה (אופציונלי) ועשבי תיבול ומטגנים עוד כדקה. טועמים ומתקנים תיבול.

חוצים את הפיתה ל-2 חצאים עגולים ומניחים חצי מהמלית על כל חצי. מפזרים את הצנוברים מעל ומכניסים לתנור ל-10 דקות או עד שהפיתה פריכה בצדדים.

ניתן להגיש עם ירק לבחירה.

ערכים תזונתיים

350 קלוריות

35 גרם חלבונים, 37 גרם פחמימות, 10 גרם שומן.

רוצה למצוא עוד מתכונים שמתאימים לתהליך שלך? הורידי את אפליקציית לאסו או צרי קשר

שיתוף הפוסט

יכול לעניין אותך גם...